Bollnäs – V75

I dag är det Lördag och vi är på väg till Bollnäs för V75 med O.P.Q.C Perfekt spår bakom bilen för honom idag . Dock tuffare motstånd än innan . Hoppas på en bra insats . Går med norskt halvstängt och barfota bak som vanligt . Customs jänkarvagn . Storm Cloud dummade sig rejält i Måndags och ville inte trava iväg .

Gick hyggligt efter galopp men var inte frisk då hon blödde kraftigt näsblod efter loppet . Får vila ett tag nu och återhämta sig. Tre hästar gick rundbana i Tisdags. Carmine Am, Tempest och Coktail Bar. Tempest gick 23 full väg på ett väldigt bra sätt . Kvalar inom ett par veckor . Carmine och Coktail gick ett vassare 1600 m jobb och fick avsluta sista 250 m . Kändes väldigt fina båda två ! Special Edition kvalade i Torsdags .

Efter ett långsamt inledningsvarv så gick han 19 sista 1000 utan att pressas . Kändes väldigt fin och verkar vara förnuftig när det är allvar . Tråkigt besked kom i veckan efter provsvaren på att stallet hade mögel . Det var att Rolex ägare valde att flytta honom till en annan gård och tyvärr också till en annan tränare då hästen varit nedsatt av möglet troligtvis hela säsongen och inte bara på slutet . Önskar honom varmt lycka till i sitt nya hem . Dom övriga hästarna räknar veterinärerna med att dom behöver ett par veckor i sin nya miljö för att tillfriskna , inga medicinska åtgärder krävs .

11995514_10153761624474610_620852396_nVi flyttar alla hästar from nästa vecka till Ålsta gård utanför Stockholm. Gott om hagar och boxar . Banorna får material på sig i dagarna så allt kommer va i trim när vi kommer dit . Vi hoppas på att flytta tillbaka till Boda inom 3 månader så dom får sanera det gamla stallet och bygga klart det nya . Dom är på god väg med bygget . Riksträff för No Limit och alla ägare sker första Lördagen i Oktober . Hoppas att så många som möjligt kommer ! Efter en rörig vecka med många tråkiga besked så blickat vi framåt . Det kan bara bli bättre . Trevlig helg !