Full fart i veckan med V75 på Gävle som avslutning

På väg till Färjestad i skrivande stund. Summerade förra veckan som bra.

Stallets två starthästar på Gävle förra veckan gick klart godkänt. Merx kämpade bra och gick felfritt hela vägen. Kom i mål som 4:a. May Grace fick det tufft ute i spåren sista biten då det gick fort och blev 6:a på nytt rekord.

Ikväll har vi Kalshnikov i lopp 7. Inga ändringar är aktuella och hästen känns fin. O.P.Q.C nötte på i dödens senast och borde gått framåt med det loppet. Tråkigt spår så vi får hoppas på fin resa med lite tur. Inga ändringar.

I morgon startar Ramona Q.C. på Romme i breddlopp , inga ändringar och hon måste visa bättring .

Onsdag är det fritt från starthästar men avnjuter en förhoppningsvis fin kväll på Solvalla med grymma lopp och jubileums pokalen som kronan på verket . Väldigt synd att Rolex inte fick komma med .

Torsdag startar Quite Windy på Eskilstuna. Bra spår och bra chans. Kommer att tävla som sist.

Vi avslutar veckans starter på Gävle med V75 på lördag. Rolex Bigi går ut i silver från ett trevligt spår. Hästen känns fin! Får se vad Torbjörn hittar på. Ska tävla barfota runtom och eventuellt med norsk huvudlag.

Vill sedan framförallt tacka för en fantastisk trevlig hästägarefest som ägde rum i Fredags . God stämning och fantastisk mat ! Tack alla inblandade och speciellt tack till Stefan som höll i hela kalaset.

/Maria