Kommande starter v 37

Halmstad 13/9

Del Ray Pellini – Lopp 6 – Spår 1

Drog ett perfekt startspår och känns jättefin för dagen. Kommer hon till ledning och får bestämma en bit så borde det vara en fin segerchans. Helstängt, bike, barfota runt om.

Åby 15/9

Cabasse – Lopp 3 – Spår 2
Håller absolut toppform för dagen. Kändes som ett olycksfall i arbetet när han galopperade senast. Går han felfritt i det här loppet så är det en fin platschans! Skor fram, barfota bak, öppet huvudlag, sulky.


Axevalla 16/9

Goodlookin’ Pepper – Lopp 3 – Spår 12
Håller väldigt fin form för dagen och känns spänstig. Drog ett kasst utgångsläge och får sikta in sig på en fin peng. Barfota runt om, bike, norskt.


Bold Request – Lopp 5 – Spår 8

Känns bra för dagen och har tagit loppen på rätt sätt. Dåligt utgångsläge här vilket drar ner chansen litegrann. Går med samma utrustning som senast, skor, sulky, fast bomull och öppet huvudlag.


Lord Boko – Lopp 6 – Spår 5
Har också tagit loppet senast bra, en stor häst och kan därför hända att han får problem med det snäva startspåret. Tror tyvärr att han är lite sämre bakifrån vilket gör att vi är nöjda med en peng. Skor runt om, sulky, fast bomull, halvstängt huvudlag.

Örebro 16/9

Chang – Lopp 8 – Spår 1

Håller fin form för dagen och känns bra. Drog ett bra utgångsläge här och kommer han till ledning så måste han ses med väldigt bra segerchans. Skor runt om och bike, samt can’t see back och urryckare.

Vaggeryd 19/9

Hector de Sajan (RS) – Lopp 7 – Spår 12
Känns jättebra i träning men drog ett uruselt startspår. Behöver lite tur denna gång för att kunna vinna. Den här gången testar vi nog helstängt, bike och barfota runt om.