Kommande starter vecka 16

Mantorp 19/4

Clever Cash – Lopp 2 – Spår 5
Gjorde ett bra lopp senast i en extremt snabb avslutning. Drog ett sämre spår denna gång men med lite flyt och rätt löpningsförlopp är det definitivt en platschans. Helstängt huvudlag, sulky, fast bomull, skor runt om.Goodlookin’ Pepper – Lopp 5 – Spår 9
Har varit ifrån ett tag men jobbat på bra. Är en kapabel häst i grunden. Blir bra med bakspår denna gång. Barfota runt om, urryckare och eventuellt bike.

Axevalla 20/4

Bold Request – Lopp 1 – Spår 4
”Boldie” är en superfin häst på alla sätt och vis. Stukade en kota inför en tilltänkt debut och fick strykas. Lite väl långt mellan starterna, men i grunden en kapabel häst. Platschans. Skor, öppet huvudlag, fast bomull och sulky.


Livorno Boko – Lopp 2 – Spår 4
Skötte sig faktiskt jättebra senast. Felfri avgång är mål nummer ett även denna gång. Öppet huvudlag, huva, skor runt om och sulky.


Anxious to Matters – Lopp 4 – Spår 2
Har varit ifrån länge och varit opererad för en cysta i en framkota. Har jobbat ordentligt inför detta, men behöver troligtvis lopp i kroppen. Det viktigaste denna gång är att han ser bra ut och känns bra. Öppet huvudlag, bomull, skor och sulky.Åby 23/4

Del Ray Pellini – Lopp 3 – Spår 10
Har varit bra på slutet, bike, kupat huvudlag och barfota runt om den här gången. Fin platschans.Halmstad 24/4

Beethoven – Lopp 10 – Spår 10
Har haft ett litet uppehåll men känns fin i jobben hemma. Synd med bakspår men får han en fin löpning så kan han absolut vara bland dom tre. Går med samma utrustning som senast, sulky, barfota runt om, urryckare och norskt huvudlag.