Kommande starter

Färjestad måndag 8 augusti


S.G.´s Shy Poet (lopp 1)

Hästen galopperade kort efter start i debuten på Axevalla, men visade allt väl via 1.16,7/2000 meter efteråt. Här har han lottats till spår 10 och det var synd, då han är startsnabb. Men jag hoppas att han gör ett bra lopp också bakifrån

Skor, vanlig vagn och öppet huvudlag (ev can´t see back).

Dream Alliance (lopp 2)

Här blev det spår åtta bland åtta hästar på startvolten. Hästen har varit lite trög av sig, men jag hoppas och tror att han lyfter sig nu det blir allvar för första gången.

Skor, vanlig vagn och öppet huvudlag .

Lindy Pop (lopp 7)

Inte heller här blev det något toppspår. Från niondespåret får han smyga med och förhoppningsvis visa att han går fint bakifrån. Allt är som det ska för dagen.

Skor, vanlig vagn och öppet huvudlag .

Lord Boko (lopp 8)

Han fick i alla fall ett vettigt startspår, 5 bakom bilen. Dock är han inte så snabb ut och dessutom möter han åtminstone ett par riktigt bra hästar här.

Barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

Mantorp onsdag 9 augusti


Gelato Pellini (lopp 1)

Det blev spår åtta, men det är voltstart, så jag tycker att det okej, varken bra eller dåligt. Hästen håller sin form och känns jättefin, men det måste förstås klaffa bra på vägen från ett sådant här utgångsläge.

Skor, vanlig vagn, can´t see back-huvudlag.

White Lady Broline (lopp 3)

En häst jag gillar. Hon är jättefin för dagen, på väg uppåt i form. Kliver hon bara iväg från sitt andraspår, vilket jag hoppas att hon gör, så ser uppgiften vettig ut på papperet.

Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

Randemar R.D. (lopp 6)

Det är väldigt ont om passande lopp för hans del för närvarande, så han får gå ut i ett riktigt getingbo. Han känns bättre än någonsin, pigg och laddad. Han är startsnabb, så det finns en liten chans att han kan spetsa för att sedan släppa.

Barfota runt om, bike, helstängt huvudlag och urryckare.

Beethoven (lopp 8)

Har inte startat sedan vinsten på Axevalla den 15 juli. Det har helt enkelt inte funnits några passande lopp. Han var lite seg i senaste jobbet, i övrigt är allt väl med hästen. 1640 meter går bra, han är allround. Spår 4 bakom bilen är bra, men han är lite ojämnt startsnabb.

Barfota runt om, vanlig vagn, norskt huvudlag och ryckhuva.

Örebro torsdag 10 augusti


Con Padre (lopp 1)

Bara åtta hästar till start, men vi fick spår sju bakom bilen och det gör Con Padre lite utlämnad åt de övriga. Han är mer stark än snabb. Jorma Kontio kan hästen sedan tidigare. Hästen har varit lite kantig på slutet, men fick ett tuffare jobb under fredagen och jag hoppas att han svarar bra på det.

Skor, vanlig vagn, halvstängt huvudlag och fast bomull.

Townshend Broline (lopp 4)

Spår sex bakom bilen behöver inte vara så illa för honom. Han känns jättefin för dagen. Han löper ofta jämnt och stabilt, men behöver höja sig ett snäpp till för att riktigt räcka.

Barfota runt om, bike, ev. helstängt huvudlag.

Versace Broline (lopp 5)

Innerspår på tillägg i ett flerklasslopp med 15 hästar är inget drömläge, speciellt med tio hästar på startvolten. Vi får hoppas att han hittar ut i andraspår och då det är 2640 meter så ökar chanserna att det löser sig. Hästen svarade för ett topplopp i senaste starten.

Barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag.