Magisk elitloppshelg

Måndag igen…hemkommen efter en väldigt lyckad elitloppshelg. Den här helgen kändes verkligen som att den hade extra allt. Frågan är om det någonsin har erbjudits bättre lopp till publiken? Har nog aldrig haft så mycket gåshud på armarna som den här helgen. Ruggiga prestationer.

Hela stämningen på plats var liksom så otroligt bra ! Över 60.000 personer besökte Solvalla under helgens gång , ingen terrorism, inget bråk, inga bengaler utan bara glada människor som visar glädje och kärlek till sporten.

Att få se Timoko vinna var otroligt roligt. En stenhård underdog som mött världseliten flera år i rad. Och bara fortsätter att tugga på. Mist sagt imponerande… Och att se Björns segerglädje efterloppet kan få vilken hårding som helst att tåras i ögonen.

Auktionen på Wenngarn fanns det dock mer att önska av… det var ganska trångt och högljutt. Vart man än gick så var det kö.

Njaa…gör om och gör rätt ! Gillar annars tanken av att ha den i Wenngarns fantastiska slottsmiljö. Men hade det regnat så hade nog katastrofen varit ett faktum.

Läget hemma på gården är stabilt. Älskar verkligen sommaren. Här ute är det lugnt och fridfullt, hästarna kan gå och beta gräs. Har lagt om träningen lite på några och hoppas att det ger en kick på dom. Blir förhoppningsvis en hel del trav i Juni.

/MT